Inaktiv platsannons

P4 Norrbotten söker nyfiken praktikant i Luleå

Om tjänsten

Vi på P4 är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vi agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och medskapande av innehållet. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Här skapar vi en mångfald av perspektiv och är först med det lokala

På Sveriges Radio Norrbotten är det våra lyssnare som står i centrum. Vi ser oss själva som utmanare av det självklara och är alltid beredda att ta en liten omväg för att hitta en ny vinkel. Vi sänder radio om det viktigaste som händer, det roligaste som händer och kanske också det tokigaste som händer. Hos oss produceras en stor mängd radio till flera kanaler, P1, P3, Sveriges Radio Finska, Meänraatio och förstås lokala P4 Norrbotten.

Vi är ett nyfiket gäng i varierande åldrar och med bakgrunder och perspektiv från olika delar av Norrbotten och Sverige. Hos oss är ingen fråga för dum, ingen sten för tung, och vi tänker att det blir som bäst när vi gör det tillsammans. Som praktikant på SR Norrbotten kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som hör till en radioproduktion.

Är du en relationsskapande journaliststudent som gillar Norrbotten?

Vi söker en praktikant för hösten 2021 som är nyfiken och orädd och som kan bidra med nya erfarenheter, annorlunda vinklingar och perspektiv. Kanske är du en naturnörd, sportfåne eller musikälskande matskribent? Kanske är du något helt annat!

Eftersom våra sändningar utgår från hela Norrbotten behöver du ha B-körkort.

I din ansökan vill vi särskilt läsa om du har någon anknytning till Norrbotten och om du talar något minoritetsspråk och/eller annat språk än svenska.

Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast den 30 april 2021

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Internship