Inaktiv platsannons

Applikationsspecialist SAP till Axfood IT i Stockholm

Om tjänsten

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. 

Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.
 

Är du Axfoods nya Applikationsspecialist

 

Denna rekrytering gör vi tillsammans med Active Search. 

 

Axfood IT, Pris & sortiment, befinner sig just nu i en spännande och expansiv fas och söker nu ytterligare två applikationsspecialister att förstärka teamet med.

 

Vi har implementerat en ny plattform, SAP CAR, som är basen i vår nya utveckling tillsammans med applikationer som SAP PMR, SAP UDF och SAP APL. Det är även inom detta område som SAP kommer att driva mycket framtida utveckling. Axfood ligger i framkant av denna utveckling, inom sortimentsplanering vi ett innovationsinitiativ tillsammans med SAP. Mycket fokus ligger på att uppgradera/byta ut många av våra befintliga lösningar inom merchandising. Samtidigt som vi kraftigt expanderar inom området med nya lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter

Som Applikationsspecialist kommer du att vara en del av teamet och fungera som expert inom Pris & Sortiment processerna och som den mycket viktiga länken mellan affärsverksamhet och utvecklare. Du kommer att arbeta med att analysera krav, specificera, konfigurera och testa systemet i samband med utveckling och förvaltning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med affärsverksamheten inom samtliga enheter inom Axfood. Teamet ansvarar för större utvecklingar & projekt som löpande utveckling i förvaltningsrollen. Utveckling drivs i agila kanban team.

 

Bland de spännande utmaningar som väntar dig i denna roll är att medverka i utvärdering, upphandling och införande av nya system/komponenter/applikationer såväl som att förvalta befintliga system i samarbete med dina kollegor. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss samt goda möjligheter att kombinera arbete och barn/familj.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 

  • Agera expert inom utvalda delprocesser på de komponenter, applikationer och system som används
  • Analysera och lösa incidenter och problem
  • Arbeta proaktivt med systemförvaltning och releaseplanering
  • Medverka i större koncernprojekt och ansvara för mindre projekt.
Följande kompetens och erfarenhet önskas
  • Systemvetare eller liknande utbildning
  • Erfarenhet inom detaljhandel och speciellt inom pris och kampanj
  • SAP-kompetens inom SD och/eller MM
  • Erfarenhet från support och/eller systemförvaltning
  • Erfarenhet från arbete i projektform
  • Stark förmåga att självständigt driva krav från analys till driftsättning
  • God kunskap om integrationer
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom agila utvecklingsmetoder

 

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet inom SAP Retail
  • God förståelse för molntjänster och integration mot dessa
  • Scrummaster utbildad
  • Arbete med masterdata
  • Arbete inom foodretail

Som person ser vi att du är initiativrik och drivande i ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation samt har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta på ett välstrukturerat och noggrant sätt samtidigt flexibel när det behövs. För att trivas i rollen är även din analytiska förmåga av central betydelse.

Bli en av oss

Axfood IT AB utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. Vi har en spännande framtid med systembyten där vi kommer att arbeta med framtida systemlösningar och även ett antal molnlösningar.


Utveckling Pris & Sortiment är en avdelning inom Axfood IT om 18 personer med roller och ansvar som Förvaltningsledare, Kanbanmaster, Applikationsspecialist, Testledare, Lösningsarkitekt och systemansvariga. Vi ansvarar för huvudprocess Pris & Sortiment som omfattar all masterdata, pris & kampanj, merchandising stöd. Merparten är SAP produkter inom dessa områden, vi har även andra systemstöd för andra processer. Tex stöd för space/varuplacering, egna märkesvaror, design, produktutveckling & underhåll, taktiska & strategiska inköp, avtal med flera


Placeringsort: Stockholm, Torsplan
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb