Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör i Mellansel

F... Är du en person som trivs med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter där hög medvetenhet om underhåll och säkerhet går hand i hand? Vill du bli en viktig del i vår underhållsorganisation där du får utveckla och...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Är du en person som trivs med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter där hög medvetenhet om underhåll och säkerhet går hand i hand? Vill du bli en viktig del i vår underhållsorganisation där du får utveckla och implementera underhållsprocesser? Då är det här troligen en roll för dig!

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen.  Just nu söker vi en Underhållsingenjör till Bosch Rexroth i Mellansel.

Gruppen med Underhållsingenjörer består av fyra medarbetare med olika inriktningar och är en del av vår avdelning Technical functions. Avdelningen består totalt av cirka 20 personer och här ingår även funktioner som Verktygskonstruktion, Fastighetsingenjörer, Bosch Production Systems och Underhållstekniker.

Jobbeskrivning

Våra underhållsprocesser bygger TPM (Total Productive Maintenance), vi vill att du förbättrar och implementerar dessa processer genom både teoretiskt och praktiskt arbete i organisationen.

Som Underhållsingenjör blir en viktig del i ditt arbete att utföra driftsäkerhetsanalyser. Dessa analyser ska sedan leda till förbättringsförslag som i sin tur ska leda till ökad driftsäkerhet i vår verksamhet. Detta kan exempelvis ske via förändring av metoder och/eller andra maskinåtgärder.

För att trivas i rollen som Underhållsingenjör behöver du vara drivande då du kommer leda större underhållsprojekt hos oss, här blir din framgångsfaktor bland annat att lyckas koordinera externa och interna resurser. Du kommer även representera underhållsorganisationen i projekt för anskaffning av ny utrustning.

En annan del i rollen är att du blir vår ansvarige för truckar. Du driver avtalsfrågor för dessa tillsammans med vår inköpsorganisation och du medverkar även vid förändringsbehov.

Kravspecifikation

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning, troligtvis inom el, maskinteknik eller automation, alternativt dig med relevant arbetslivserfarenhet.

Särskilt viktiga egenskaper för tjänsten är att du är lösningsorienterad, analytisk, och att du har ett handlingskraftigt sätt att arbeta. Du behöver trivas med att samarbeta med andra för att nå bästa resultat. Du har ett strukturerat arbetssätt, god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska samt är en social person som gärna tar egna initiativ.

Det är meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll, idrifttagning, eller projektstyrning inom industrin. Likaså om du har erfarenhet av modern underhållsteori. Kunskaper ifrån affärssystemet SAP är dessutom meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta vår chef för Technical Functions, Björn Näslund på telefon 0660-87621.

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Arne Berglund (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Andreas Alehagen (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)