Inaktiv platsannons

CNC-operatörer i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem under produktnamnet Hägglunds till hela världen. Enheten har även ett globalt försäljnings- och serviceteam. Bosch...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem under produktnamnet Hägglunds till hela världen. Enheten har även ett globalt försäljnings- och serviceteam. Bosch Rexroth i Mellansel har ungeför 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen.

Hos Bosch Rexroth arbetare du med spännande produkter i en modern, säker och ren verkstad. Bosch Rexroth erbjuder sina medarbetare bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

Jobbeskrivning

Vi söker erfarna CNC-operatörer. I rollen som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, daglig tillsyn av maskiner och utrustning. Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten och ställ, samt utföra kvalitetskontroller.

Tjänsten innefattar skiftgång.

Kravspecifikation

Vi söker dig med några års erfarenhet som CNC-operatör, med vana av ritningsläsning, ställ och bearbetning.

Du har intresse för teknik, är händig och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet. Du trivs med att arbeta flexibelt och självständigt samt med att lösa problem.

Ytterligare information

Om du har frågor om tjänsten kontakta då Verkstadschef André Eriksson 0660 871 78.

Tjänsterna kommer att tillsättas fortlöpande. Ansök så snart som möjligt.

För information om företaget och våra produkter, besök: www.hagglunds.com

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)