Inaktiv platsannons

Processingenjör i Frövi

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar? BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att göra detta krävs engagerade lagspelare med rätt driv, professionalism och den innovationskraft och kreativitet som gör verklig skillnad för framtiden. Människor som vågar ta för sig. Gör du?

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar?
BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att göra detta krävs engagerade lagspelare med rätt driv, professionalism och den innovationskraft och kreativitet som gör verklig skillnad för framtiden. Människor som vågar ta för sig. Gör du?

För att säkra upp bemanningen under projektet för byggnation av ny Sodapanna, som kommer att pågå fram till och med 2023, söker vi nu en driven Processingenjör med placering på Sulfatfabriken i Frövi och avdelning Lut och kraft.
Sulfatfabriken i Frövi producerar årligen 260 000 ton högkvalitativ massa och ånga till vår kartongmaskin i Frövi. Avdelning Lut och kraft består av pannor, indunstning och mixeri. Avdelningen ansvarar även för turbin och fjärrvärme. Driften består av sex skiftlag och en dagtidsorganisation. Du rapporterar direkt till Sektionschef Lut och kraft och jobbar i tätt samarbete med tekniker, ingenjörer och operatörer på hela Sulfatfabriken. I rollen kommer du att jobba med processoptimering, projekt, ständiga förbättringar och daglig styrning.

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning gärna med inriktning kemi, maskin eller energiteknik, alternativt skaffat dig erfarenhet genom mångårigt arbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är erfarenhet av arbete inom processindustri meriterande.

Du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du är samarbetsinriktad men kan även arbeta självständigt och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Som person ska du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och engagemang för ditt uppdrag.
Du gillar att lösa uppgifter och är inte rädd att ta dig an nya utmaningar utanför din normala roll. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Thomas Särnholm, Sektionschef Lut och Kraft Tel: 070 167 70 21
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 070 167  71 49.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej