Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör, bygg i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör, bygg

Sökes till Sundsvall

Vill du bli en i ett engagerat och drivet gäng, som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet?

Peabs byggverksamhet i Sundsvall med omnejd är med där det händer och behöver därför stärka upp organisationen med ytterligare en Entreprenadingenjör där en del i tjänsten kommer att innefatta Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöarbete.

Vi har det stora företagets muskler kombinerat med det lokala entreprenörskapet. Det finns stor kompetens att tillgå, stora utvecklingsmöjligheter, ett stimulerande och omväxlande arbete med ombyggnationer och nyproduktion.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är Du ett stöd i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. Du arbetar i anbudsprocessen med projektering, produktionsplanering, tidsplanering och viss kalkylering. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på projekteringsmöten, byggmöten, ha kontakt med beställarombud, leverantörer och hantera ekonomiska regleringar samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att vara vår kontaktperson när det gäller garantiarbeten.

Tillsammans med övrig personal i arbetschefsgruppen arbetar du med kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor och är den som är påläst och kunnig gällande aktuella lagar och föreskrifter.

Vem är du?

Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten. Det är viktigt för oss att du delar Peabs kärnvärden, det vill säga att du är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig, eftersom detta är grundläggande för allt Peab gör.

Du har erfarenhet inom byggteknik och är van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning. Du har ett hjärta för byggprocessen och vill skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare då ett av våra viktigaste fokusområden är arbetsmiljö och säkerhet.

Vi ser  gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem. Tjänsten innebär många kundkontakter vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet, förmåga att skapa långsiktiga kundkontakter. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Ansökan

Rekrytering och urval sker löpande!

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-11

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)