Inaktiv platsannons

P4 Stockholm och P4 Södertälje söker journalistpraktikanter

Om tjänsten

Vi söker nyfikna praktikanter till P4 Stockholm och P4 Södertälje

Vi på P4 Stockholm och P4 Södertälje har en spännande region att bevaka – det största P4 -området i landet med runt 2,4 miljoner invånare. Vi söker nu praktikanter som kan bidra med perspektiv som gör våra redaktioner ännu bättre på att bevaka det som sker här.

Vi söker dig som brinner för lokal journalistik, som är nyfiken och har ett eget driv. Du som har många idéer och lätt för att skapa kontakt med människor.

Vi ska ha en praktikant på redaktionen i Stockholm och en på redaktionen i Södertälje. Är du en av våra två praktikanter under hösten 2021?

Här är vi först med det lokala

Som praktikant hos oss är du en del av bevakningen av det som händer i Storstockholm och det som är viktigt för vår mångfacetterade publik. Våra lyssnare står i centrum för oss, oavsett om de lyssnar på direktsänd radio eller tillhör vår digitala publik.

Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

Som praktikant hos oss får du prova på det mesta som en lokal journalist gör och det ger dig en bred erfarenhet för din fortsatta journalistiska karriär.

Låter det spännande? Vi söker dig som är intresserad av nyheter, har egna idéer och ett brett kontaktnät. Körkort är ett krav.

Vem är du?

I din ansökan vill vi särskilt läsa om varför du vill jobba med journalistik, och om vem du är som person förstås. I ansökan vill vi också att du bifogar två idéer på nyhetsuppslag du skulle vilja göra hos oss.

Vi önskar också att du anger under vilken period du har praktik.

Kontakt: P4 Stockholm: Thomas Magnusson,
Kontakt: P4 Södertälje: Mats Rundbladh,
Bägge nås via växeln 08-784 50 00.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Internship