Inaktiv platsannons

P4 Östergötland söker praktikant som gillar hög puls i Norrköping

Om tjänsten

Vill du praktisera och göra rolig, överraskande, spännande radio i en av Sveriges största och mest händelserika regioner? Gillar du att ha nära dialog med publiken? Ser du originaljournalistik och kritiskt granskande som en självklarhet? Då ska du söka till oss på P4 Östergötland.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Det är P4 Östergötland som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Men vi berättar också om vardagslivet. P4 Östergötland ska spegla livet för länets invånare och rapportera det senaste ur nyhetsflödet, både lokalt och globalt. När du lyssnar på oss ska du bli uppdaterad med senaste nytt, vara med om spännande möten, få ett gott skratt och höra fördjupningar och gräv.

P4 Östergötland rapporterar och fördjupar

P4 Östergötland sätter publiken och dess förtroende och engagemang i centrum. Vi vill vara en självklar del av deras vardag, en radiovän som både förklarar, utmanar och underhåller.

Som praktikant på  P4 Östergötland kommer du till en erfaren redaktion med medarbetare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du kommer att prova på alla delar som tillhör en radioproduktion.

Är du en engagerad journaliststudent som gillar nya utmaningar?

Vi söker en praktikant för hösten 2021 som är nyfiken, engagerad och orädd och som kan bidra med nya erfarenheter, spännande vinklar och perspektiv.

För att göra praktik hos oss behöver du ha körkort för bil med manuell växellåda.

I din ansökan vill vi särskilt läsa om varför du vill vara hos oss. Berätta också när du vill genomföra praktiken och under hur lång tid. Sista ansökningsdatum är den 18 april. Vi ser fram emot din ansökan.

Har du frågor? Hör av dig till Sofie Lycksell, kanalchef, 011 – 495 41 20  eller Lars Zetterberg, programutvecklingschef, 011 – 495 41 12

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Internship