Inaktiv platsannons

Sommarjobb i bageriet, Mantorp

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 11 april 2021
  • Mantorp
Arbetsuppgifter

Söker du sommarjobb och är intresserad av livsmedelsindustrin? Tycker du att kvalitet är viktigt, vill jobba med ett härligt gäng och bidra till att producera wienerbröd i världsklass? Sök till oss på bageriet i Mantorp!

Vi söker nu sommarjobbare till vårt bageri i Mantorp. Arbetet innebär tillverkning av frysta degämnen t.ex. wienerbröd och mazariner. Som bagerioperatör har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt bageri. Det innebär både handarbete och övervakning av maskiner samt paketering. Truckkort (ledstaplare) är ett krav.

För att kunna arbeta hos oss krävs att du fyllt minst 18 år vid anställningens ingående. I arbetet behöver du kunna ta till dig säkerhetsinstruktioner, därför ser vi att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Eftersom vi har skiftarbete ser vi att du behöver ha möjlighet att ta dig till och från arbetet tidig morgon och sen kväll. Det är meriterande om du har utbildning inom eller erfarenhet av livsmedelsindustrin.

Annonsern gäller sommarjobb med möjlighet till extraarbete under året.

Kvalifikationer

Arbetstider

2-skift (varannan vecka förmiddag respektive eftermiddag)

Förmiddagsvecka
Kl 06:00-14:30 Måndag-fredag

Eftermiddagsvecka
Kl 14:30-24:00 Måndag-fredag

Nattskift

Kl 21:00-06:00 Söndag
Kl 23:00-06:00 Måndag-torsdag

Dagtid (endast hygienavdelning)

Kl 07:30-13:30 Måndag-fredag


Lön

Lön och OB-ersättning utbetalas enligt centralt och lokalt kollektivavtal.


Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 11 april 2021. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Robert Johansson (Produktionsledare) på 010-556 18 77 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Sandra Källebring (HR Business Partner) 010-556 39 98.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mantorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mantorp | Lantbruk | Deltidsjobb