Inaktiv platsannons

Kockar till Sunne Camping och Sommarland sommaren 2021

Om tjänsten

Sunne Camping och Sommarland söker kockar sommarsäsongen 2021
 
Arbetsuppgifter
Vi söker nu kockar för sommaren till Sunne Camping och Sommarland. Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta på Kolsnäs Restaurang och Sunne Krog och Bowling. Du ser till att tillaga och leverera ut maten till gästerna.
Vid lugna tillfällen hjälper man även till att fylla på varor och diska. Du kommer jobba i nära kontakt med vår kökschef.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen.
Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Minst 2 års kockerfarenhet. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi söker dig som är självgående och ser gärna att du har kunskaper i haccp
 
Varaktighet
Säsongsanställning med start från 21/6 – 15/8 
Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista april.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sunne
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sunne | Turism | Sommarjobb