Inaktiv platsannons

Aktivitetsledare på Orsa Camping sommaren 2021

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till vårt aktivitetscenter på Orsa Camping för sommaren 2021.
 
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är glad, trygg och gillar att spela teater. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att sköta våra ledarledda aktiviteter på området, där lek med barn är av största intresse. Där av är det ett måste att du är barnkär, gillar att bjuda på dig själv och har lätt till skratt.
 
Personliga egenskaper: Positiv, social och lösningsorienterad, älskar att jobba med barn och spela teater. Du kan hantera stress och stressiga situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar lika bra i grupp som självständigt. Du har lätt för att handskas med barn och är påhittig och trygg som person.
 
Kvalifikationskrav: Tidigare erfarenheter av att jobba med barnaktiviteter, storytelling och teatervana är meriterande, men inte ett krav. Barnkär och ett intresse för lek och aktiviteter. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger vid vattnet. Utbildning av livräddning och HLR får du på plats.
 
Varaktighet
Säsongsanställning v.25- v.32
 
Ansök via länken, mejl endats för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Orsa
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Orsa | Turism | Sommarjobb