Inaktiv platsannons

Produktrådgivare AV (Audio / Video) till Atea Logistics i Växjö

Om tjänsten

Vi utökar teamet och söker nu en Produktrådgivare (Presale) till Atea Logistics. Som Presale arbetar du primärt med tekniskt säljstöd inom AV (professionell ljud- och bildutrustning) samt kringutrustning och stöttar koncernens säljkår och tekniker med råd och stöd i bl.a. produktval-, pris-, upphandling- samt leverantörsfrågor.

Ateakoncernen har en ledande roll på den nordiska marknaden inom IT. Som produktrådgivare på Atea Logistics arbetar du i en grupp tillsammans med tre andra kollegor. Ansvaret innefattar bland annat produktrådgivning, förhandling med leverantörer samt offertgivning till säljare och tekniker i koncernen. Presalerollen är en central roll i ett samarbete med marknadens ledande leverantörer och är en möjlighet att få vara med och bidra i Nordens största AV & IT-affärer.


Förutom ansvaret för de aktiviteter som utförs inom produktområdet är arbetsuppgifterna i huvudsak:

  • Framtagande av produktförslag & offerter
  • Aktiv kundkontakt via telefon, e-post och besök
  • Prissättning och förhandling med leverantörer
  • Tillsammans med kollegor i teamet identifiera leverantörer och produkter som ger Atea ett optimalt utbud inom produktområdet
  • Delaktig i marknadsaktiviteter och marknadsföring av produkter och produktområdet
  • Vara ett stöd i upphandlingar
  • Bistå med kompetens kring pris-, produkt- samt leverantörsfrågor både internt och externt
  • Etablera goda relationer med Ateas leverantörer

 

Din Profil

Vi söker dig med ett utpräglat intresse för IT/ AV-produkter och en teknisk bakgrund. Erfarenhet av försäljning inom IT-branschen eller liknande branscher är meriterande. Vid sidan av ditt stora intresse samt dokumenterad erfarenhet av försäljning har du även en vana av förhandling. Dina personliga egenskaper är av största vikt! Vi söker dig som är orädd, framåt och snabbt tar åt dig ny kunskap och teknik. Du drivs av att göra affärer och arbetar strukturerat. Du uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö. Tillträde sker efter överenskommelse.
 

Ansökan

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea Logistics är du välkommen att kontakta Emil Gotting, Manager Digital Workplace operations via 072 219 90 49 alternativt emil.gotting@atea.se eller Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner via 073 862 27 83 alternativt lou.sjoholm-mineur@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)