Inaktiv platsannons

Regionchef Handlarägda - Hemköpskedjan, Region Mitt i Stockholm

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan för matälskare, där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt.

 

På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utveckling och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet! För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Bli en av oss

Nu växlar vi upp och satsar ännu mer på våra handlare! Var med och maximera försäljningen och utveckla våra butiker tillsammans med handlarna på en egen region.

 

Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med ett starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring vår framtida utveckling.

 

Hos oss genomsyrar kärleken till mat allt vi gör – vi vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder.

 

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Hemköp för en lönsam och hållbar tillväxt.

 

Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Vem är du?

Som Regionchef Handlarägda är din huvuduppgift att få Handlare att lyckas. Du står upp för våra kärnvärden och tillsammans med Handlarna driver du försäljning, lönsamhet och ökad inköpsgrad via Axfood. Detta sker i enlighet med Hemköpskedjans strategi och mål. Regionen behöver en drivande doer med ett starkt affärsmässigt ledarskap, som Regionchef Handlarägda är du ansvarig för 30 butiker i region Mitt.

 

Genom din passion för försäljning, din inre drivkraft och ditt inspirerande ledarskap motiverar du Handlarna och butikerna mot resultatförbättringar. Du ser till att våra Handlare och medarbetare känner en stolthet och glädje över att arbeta inom Hemköpskedjan. Ditt engagemang och ditt dagliga kommersiella fokus motiverar och hjälper Handlarna till lönsam försäljning.

 

Som person bidrar du med din positiva energi och ser värdet i att nätverka internt såväl som externt. Din förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt sätt i budskap och handling kommer att hjälpa dig att vara lyckosam i denna roll. Du ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har ett starkt intresse för försäljning, kundnytta samt att utveckla företagets lönsamma affärer. Att arbeta med att skapa struktur samt ordning och reda är viktigt för dig. Du har ett coachande och trovärdigt förhållningssätt som skapar förtroende hos dina Handlare och butiker. Du rapporterar till Driftchef Handlarägda.

 

För att lyckas i uppdraget som Regionchef Handlarägda hos oss ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av en motsvarande roll, gärna från dagligvarubranschen.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-26. 

 

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94.

 

Ps. Vi söker alltid efter duktiga Handlare som vill vara en del av Hemköpskedjan, hör gärna av dig så berättar vi mer. Ds.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb