Inaktiv platsannons

Mekaniker/Svetsare till Centralt Underhåll i Frövi

Om tjänsten

Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb?

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete? Trivs du med en stimulerande vardag, med ett brett ansvarsområde och breda arbetsuppgifter? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!

Vi söker nu en Mekaniker med svets kunskap för ett vikariat till Centralt underhåll i Frövi. Som mekaniker/svetsare erbjuds du att arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö där flexibilitet är en del av vardagen. Du arbetar med att reparera och renovera mekaniska objekt mot förråd samt utföra olika typer av driftrelaterade svetsuppdrag. Tillsammans med övriga medarbetare och i samarbete med din arbetsledare ansvarar du för tillgängligheten över ett stort arbetsområde och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete

Tjänsten är ett vikariat för perioden omgående fram till den 31 december 2021.

Vi söker dig som har utbildning på lägst teknisk gymnasienivå med inriktning mot svets och mekanik, alternativt praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du arbetat med likande arbetsuppgifter är det meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Du är ansvarstagande, initiativrik och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet även innebär samarbete och arbete i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet och flexibilitet.

Billerudkorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Maria Wigrell, Arbetsledare Centralt Underhåll, Tel 072-208 70 08

Alternativt Johan Andersson, Sektionschef Centralt Underhåll. Tel: Tel: 070-319 44 03 

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Välkommen med din ansökan senast 18 april.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej