Inaktiv platsannons

i Kista

Är du sugen på en ny säljutmaning där du besitter en stor påverkande roll för att utveckla vår bemanningsverksamhet? Vad ingår i rollen som Säljare till... I rollen som säljare kommer du vara en nyckelspelare för att ta vår...

Om tjänsten

Är du sugen på en ny säljutmaning där du besitter en stor påverkande roll för att utveckla vår bemanningsverksamhet?

Vad ingår i rollen som Säljare till Bemanning

I rollen som säljare kommer du vara en nyckelspelare för att ta vår bemanningsavdelning till nästa nivå. Du drivs av att göra affärer och knyta nya kontakter. Du är inte rädd för att ta första steget i möten med människor och är införstådd i marknaden för att ta dig an potentiella kunder. 

Som säljare ser du till att avdelningen växer med både merförsäljning hos befintliga kunder samt att du är bekväm med telefon som verktyg för att skapa affärer. För att komma in i rollen snabbt har vi utstakade säljprocesser och kollegor som kommer stötta dig i din utveckling hos oss. 

Vi ser gärna att du har 

- Erfarenhet av B2B
- Erfarenhet av bemanningssektorn
- B-körkort 

Är det här du

Du är en snabbtänkt problemlösare som trivs i en effektiv miljö där du besitter högt eget ansvar och planerar din egna arbetsvardag.

För att trivas ska du vara både strukturerad men även bemästra ad-hoc uppgifter. Som person tycker du om att skapa nya kontaktytor och har högt affärstänk. För att driva rollen framåt behöver du ha ett gott samarbeta med både kollegor, kunder och leverantörer. 

Vem är jag som ledare?

Jag heter Tobias Johansson och är affärsområdeschef för vår bemanningsavdelning. Jag brinner för affärer och att få andra att leverera. Anser att det är viktigt att sina medarbetare är nöjda med sin vardag för att få ut max av sin kapacitet. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet. Viktigt i mitt ledarskap är mod och eget ansvar. Jag ser fram emot att tillsammans med dig och resten av vår säljorganisation lyfta detta till nya höjder.

Vad erbjuder vi?

  • Fast lön + provision
  • Interna och externa utbildningar
  • Coachande ledarskap 
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Rikslunchkort + förmånsportalen Benify
  • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020

Office Management

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve.

Office Management ägs av Nalka Invest och omsätter 1320 MSEK. Tack vare våra 8000 kunder och 450 medarbetare är vi en stark aktör på den nordiska marknaden.

Låter det som det skulle passa dig?

Så – vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer kontakta kandidater löpande. Har du några frågor om rollen eller Office Management, tveka inte att höra av dig till mig . Välkommen med din ansökan!

Start: Vår 2021

Arbetsplats: Kista

Tjänst: Heltid 

Jobbar du redan på Office Management?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)