Inaktiv platsannons

Mätningstekniker i Uppsala

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mätningstekniker

Sökes till Uppsala

Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

Om tjänsten

Till Peab Anläggning i Uppsala söker vi nu en mätningstekniker. I rollen som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Du kommer att ansvara för mätningsarbeten, utsättning och mängdberäkning i både mindre och större projekt runt om i vårt arbetsområde som sträcker sig över hela Uppsala län. Som mätningstekniker är du en länk mellan platschef, arbetsledare och hantverkare vilket gör samarbete, kommunikation och lyhördhet till en viktig del av arbetet. 

Om dig

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område så som lantmätare men med intresse att röra dig till entreprenadsidan. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

Vi söker dig som är noggrann, självgående och resultatinriktad och förstår nycklarna i ett gott ledarskap. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl yrkesarbetare som arbetsledning och vi ser det därför som en självklarhet att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)