Inaktiv platsannons

Platschef i Skellefteå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Skellefteå

Vi söker fler platschefer till vår verksamhet i Västerbottenslän och Örnsköldsvik. Projekten rör i huvudsak mark-, väg- och ledningsarbeten, dammar, järnväg och anläggningsbetong.

Om tjänsten
Som platschef har du en central roll i projekten med totalansvar för planering, ekonomi, personal osv. Eftersom vi jobbar över hela Västerbotten och Örnsköldsviks kommun, är din mobilitet en förutsättning, medan bostadsort inom området har mindre betydelse.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet från branschen i liknande roller och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ, och ordningsam. Ditt ledarskap är viktigt och du är en förebild som skapar engagemang bland våra medarbetare.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder bland annat

  • Goda utvecklinsgmöjligheter
  • Individuella utvecklingsplaner
  • Ett stort utbud av utbildningar och och interna program
  • Samarbete med många engagerade medarbetare
  • Närvarande chefer som stöttar utifrån våra olika behov
  • Ett brett utbud av förmåner

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)