Inaktiv platsannons

Produktionsledare till distributionsavdelningen på Pågen i Göteborg Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Produktionsledare till distributionsavdelningen på Pågen i Göteborg

Vi söker nu:

Produktionsledare till distribution dag i vårt bageri i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en produktionsledare för vår distributionsavdelning. Som ledare på Pågen ska du ha förmåga att agera utifrån företagets grundläggande värderingar och mål/nyckeltal. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse att utveckla medarbetare och skapa ett positivt klimat på arbetsplatsen.

I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och motivera de medarbetare som ingår i din arbetsgrupp. Som ledare ska du skapa tydlighet, rutiner och strukturer som främjar skiftet och avdelningens utveckling. Tjänsten innebär också att du är ansvarig för att säkerställa våra höga krav på kvalitet och hygien. Du ansvarar för avdelningen/skiftets planering, bemanning, effektivisering, arbetsmiljö och utbildning. 

Som ledare håller du i arbetsplatsträffar, arbetsmiljöfrågor, medarbetarsamtal, lönesamtal och rehabiliteringsfrågor tillsammans med dina medarbetare.

Till dig rapporterar cirka 15 medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst med förläggning dagtid med en schemaläggning varannan vecka mån-tors och varannan vecka sön-fre. Du rapporterar till Driftchef för distributionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse och erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla medarbetare. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från tillverkningsindustri eller av lager- /logistikområdet inom livsmedel eller dagligvaruhandeln. Du har förmågan att se hela flödet från ax till limpa för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa lönsamhet. Du har också god förmåga att samarbeta över avdelnings- och uppdragsgränser. Du trivs i en föränderlig miljö som ibland kräver snabba omprioriteringar.

Du trivs med att driva förändringar och förbättringsarbete. Du är handlingskraftig och strukturerad i ditt arbetsätt. Som person är du drivande, initiativtagande och självgående. Du arbetar självständigt och har förmågan att ta snabba beslut men är samtidigt en lagspelare med förmågan att se helheten och samarbeta i grupp.

Vad erbjuder vi dig?

På Pågen bakar vi med kärlek – och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att kunna ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej