Inaktiv platsannons

Köksansvarig på Söderköket i Stockholm

Om tjänsten

På söders höjder i hjärtat av Södermalm ligger Söderköket där skapar vi god, hållbar och näringsriktig mat för barn i alla åldrar, för leverans i Stockholmcity och närområden.

Nu söker vi en passionerad köksmästare som brinner för matlagning och har modet att vara med och skapa framtidens mat tillsammans med våra duktiga kockar och biträden.

Vem är du?

Vi tror att du i dagsläget arbetar som köksmästare på restaurang men kanske söker utmaningar på dagtid

Du har ett driv och en vilja att utveckla maten, gästupplevelsen och vår service. Du kan konsten att tillaga mat i större mängder samtidigt som du behåller restaurangkänslan.

Du är ödmjuk, öppen och delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling. 

  • Du uppskattar matlagning från grunden, brinner för ditt yrke och har förmågan att få andra att göra lika så.
  • Du har kunskaper kring allergier och intoleranser och en ödmjukhet kring utmaningarna med det
  • Du har goda referenser från branschen

Vi värdesätter att du hushållar med resurserna och vi utgår ifrån att du hanterar råvara på bästa sätt.

Du är kreativ i din matlagning och nyfiken på nya trender och för lösningar i storhushåll.

Du är en del av menyplaneringen och ditt ledarskap kommer att vara grunden för det dagliga arbetet.

I din roll kommer du bl.a. att ansvara för att upprätthålla köksrutiner, arbetsmiljö, egenkontroll, köksmöte osv

Med tätt samarbete med Restaurangchef/Platschef och Dietkock utvecklar vi tillsammans verksamheten.

Vi har en trivsam arbetsmiljö och högt i tak samtidigt som vi tar ett stort personligt ansvar för våra kolleger genom att föredömligt följa gällande regler och arbetsplatsrutiner.

Därför ska du söka

Här får du möjlighet att skapa framtidens mat och samtidigt utvecklas i din resa som ledare. Tillsammans med glada kolleger är du med och påverkar barnens matkultur och förhållande till mat.

Övrigt

Heltid måndag till fredag.

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Vid frågor kontakta:

Theodoros Papamichail

Theodoros.papamichail@sodexo.com

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4253&rmlang=SE

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb