Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 11 april 2021
  • Stockholm
Arbetsuppgifter


Åhléns Lönesupport söker en engagerad och serviceinriktad Löneadministratör.

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap vill vi bli lite bättre varje dag.

Vi erbjuder dig som Löneadministratör, att arbeta tillsammans med duktiga kollegor med att ge stöd till Åhléns chefer i lönefrågor. Utöver support ingår löpande lönearbete som till exempel kontroller, löneberäkning, arbetsgivarintyg, beräkna årsinkomst, hantera korrigeringar, tolka avtal och utredningar. Du ingår i ett team med fyra trevliga och kunniga kollegor och rapporterar till Lönechef. Lönesupport hanterar utbetalning av ca 3000 löner varje månad för Åhléns och våra dotterbolag.

Kvalifikationer

Vi på Åhléns är övertygade om att genom att vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgångar och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Relevant utbildning inom lön
  • Några års erfarenhet av praktiskt lönearbete, gärna inom detaljhandelsavtalet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av vårt lönesystemet HRM och schema/bemanningssystem TooEasy

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha en känsla för kvalitet. Du vill ge den absolut bästa servicen till chefer och medarbetare. Vi tror att du är prestigelös och gillar att arbeta i en föränderlig miljö där du kan bidra med din kunskap och ditt engagemang.

Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig ett halvår från start och vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.
Du är placerad på Åhléns Servicekontor på Ringvägen i Skanstull.

Urvalet kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej