Inaktiv platsannons

Konsult inom förorenade områden till Kalmar

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Kalmar län
Ansökningstid
2021 - 05 - 15

Swecos vatten- och miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering, infrastruktur samt hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du fortsätta utvecklas, jobba tillsammans med engagerade och erfarna kollegor med många olika kompetenser och tillsammans med oss hjälpa våra kunder med deras utmaningar?

Vi vill nu stärka upp vårt team och söker fler medarbetare med erfarenhet av arbete inom förorenade områden till vårt Kalmarkontor. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Varför jobba hos oss?
Vår personal i denna arbetsgrupp har en mix av kompetenser inom olika miljödiscipliner vilket ger förutsättningar för en fortsatt utveckling i en miljö med mycket erfarenhet och expertis.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi har goda marknadspositioner och jobbar med många kunder inom den privata och inom den kommunala/offentliga sektorn. Vi jobbar i team och ofta tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. Våra uppdrag är väldigt omväxlande i omfattning och komplexitet.

Din framtida roll
Hos oss kommer du arbeta som uppdragsledare men även som handläggare med tyngdpunkten inom förorenade områden.

Som miljökonsult inom förorenade områden kommer du exempelvis att:

  • arbeta med utredningar i olika projektskeden
  • vara med i tidiga skeden och ta fram anbud
  • vara delaktig i planering av uppdrag och involveras i miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och till viss del fältarbete
  • utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag
  • tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidra på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Ledarskapet
Varför jobba med mig? Som ledare är jag väldigt engagerad, närvarande och driven. Jag inspireras av nyfikna och engagerade människor. Jag är lösningsorienterad och positivt lagd och tror på individens potential. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde. Du skall även ha:

  • minst 3 års arbetslivserfarenhet inom förorenade områden
  • erfarenhet av miljötekniska undersökningar
  • utfört fältarbete inom kompetensområdet
  • utfört förenklade riskbedömningar.

Det är meriterande om du:

  • haft en uppdragsledande roll i uppdrag
  • har erfarenheter från infrastrukturprojekt
  • har utfört fördjupade riskbedömningar
  • är certifierad för provtagningar eller har gått SGFs kurs ”Miljöteknisk markundersökningar”
  • har kundrelationer.

Vem är du
Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter och är affärsinriktad.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2021-05-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej