Inaktiv platsannons

Miljökonsult till Kalmar

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Kalmar län
Ansökningstid
2021 - 05 - 15

Swecos vatten- och miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering, infrastruktur samt hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Motiveras du av att arbeta med miljöfrågor i spännande och komplexa infrastrukturprojekt? Är du driven och nyfiken? Vill du arbeta nära duktiga och erfarna kollegor och vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco!

Varför jobba hos oss?
Som miljökonsult hos oss får du en möjlighet att arbeta i multidisciplinära projekt tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor inom Sweco där alla brinner för att skapa smarta lösningar på våra kunders behov. Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på våra anställda och vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling där vi lär och delar kunskap med varandra. Vi vill att du ska vidareutvecklas i denna roll och i framtiden vara en av våra projektledare och TA Miljö (teknikansvarig för miljöfrågor i bl a infrastrukturprojekt).

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som miljökonsult hos oss kommer du att arbeta i våra olika uppdrag inom miljö och hållbarhet, bl a i våra stora infrastrukturprojekt. Våra kunder finns inom samhällets alla olika sektorer och vi har en rad intressanta och spännande projekt där vi tillsammans arbetar för att bidra till våra kunders utveckling och hållbarhet. Du kommer ex att:

  • arbeta med att ta fram miljökonsekvensbeskrivningar för väg- och järnvägsplaner samt vattenverksamhet
  • ta fram dispensansökningar och anmälningar
  • utveckla kundrelationer och sälja in uppdrag
  • ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Du kommer ingå i Swecos vatten- och miljöverksamhet som består av 900 engagerade, nyfikna och drivna medarbetare, såväl många mycket erfarna som mediora och juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas, ta ansvar och forma din roll och framtid tillsammans med oss!

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet av att arbeta med miljöfrågor och miljöbedömningar, det är meriterande om du har arbetat med vägar, järnvägar eller kraftledningar. Du är van vid att arbeta i en projektgrupp och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. I grunden har du en relevant högskoleutbildning, t. ex miljövetare, civilingenjör miljö & vattenteknik eller liknande.

Vem är du?
Som person är du nyfiken och ansvarstagande. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en person med god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och vill utvecklas vidare inom teknikområdet miljö i infrastrukturprojekt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 9 maj 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej