Inaktiv platsannons

Projektledare till Sundsvall

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västernorrlands län
Ansökningstid
2021 - 06 - 30

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Brinner du för projektledning, ledarskap och teamarbete? Har du dessutom erfarenhet av Bygg och fastighet, infrastruktur eller Industri och energi? Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Vi söker projektledare på vårt Sundsvallskontor.

I Sundsvall byggs det som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten. Vi får in många spännande uppdrag i vår växande region och söker fler medarbetare till vårt kontor i Sundsvall. Dessutom driver vi även flera uppdrag från våra lokala kontor som pågår runt om i Sverige. Just nu söker vi konsulter inom projektledning. Vi vill jobba med de bästa eller de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade resurserna på marknaden.

Varför jobba hos oss?
Vi kan erbjuda en mångfacetterad roll med fokus på ledarskap. Placeringen är på vårt kontor Sundsvall. Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Trots pandemi så har vi på Sweco haft en tillväxt och vi ser stora möjligheter med våra nya digitala arbetssätt. Kombinationen med lokal närvaro och digitala arbetssätt verkar vara framgångsrik!

Din framtida roll
Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom: Projektledning, Byggledning och Projekteringsledning. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Vill bo och verka i Sundsvall
  • Har erfarenhet från Projektledning inom Bygg & Fastighet, Infrastruktur eller Industri och energi.
  • Har en högskoleingenjör- eller civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller Väg & Vatten eller annan relevant utbildning med motsvarad förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Det är meriterande att ha flera års erfarenhet från entreprenad- eller konsultverksamhet, att kunna hantera stora projekt och att ha god marknadskännedom

Vem är du?
För den här rollen söker vi dig som är en relationsskapande person som involverar, engagerar och leder. Du uppfattas som lyhörd, trygg och närvarande. Du har förmågan att bygga framgångsrika projektteam. Du är affärsmässig och ser det som en viktig del i rollen som konsult att skapa mervärde för våra kunder.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 30:e maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej