Inaktiv platsannons

Erfarna mätningsingenjörer/mätledare till Norr och Västerbotten i Luleå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Norrbottens län
Ansökningstid
2021 - 05 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Varför jobba hos oss?
Sweco är ett av Sveriges mest respekterade konsultföretag. Vi växer snabbt och idag är vi drygt 150 medarbetare inom Kart- och Mätningsteknik över hela landet.

Din framtida roll
Vi har behov av att förstärka vår grupp Mätningsteknik på våra kontor i Luleå, Umeå, Skellefteå och Malmfälten med en eller flera personer eftersom vi befinner oss i en expansiv fas. Vi söker Dig som har en gedigen erfarenhet av mätning i bygg och anläggningsprojekt och har erfarenhet av kundkontakter och av att leda uppdrag.

Du kommer att arbeta med att leda mätuppdrag i både små och stora bygg och anläggningsprojekt.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid att du är kreativ och att du har grundläggande efterfrågad utbildning som geodetisk mätningsingenjör och eller verifierad erfarenhet inom området geodesi/mätningsteknik

Eftersom arbetet innebär många kontakter med kunder, beställare och kollegor ser vi att du är öppen som person och att du har lätt för att samarbeta. Våra projektgrupper består ofta av kolleger både från andra teknikområden och från andra bolag inom koncernen. Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket givande och lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Dina erfarenheter
Meriterande erfarenheter och egenskaper är att du:

  • Är strukturerad och kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines.
  • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.
  • En vilja och förmåga att bidra till att utveckla vår verksamhet såväl som våra kunders verksamheter.
  • Är kommunikativ och bra på att samarbeta.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra hösta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej