Inaktiv platsannons

PROJEKT-/PROJEKTERINGSLEDARE TILL KARLSTAD

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Energi & Industri
Region
Värmlands län
Ansökningstid
2021 - 05 - 31

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

 

Varför jobba hos oss?

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska tjänster och lösningar åt industrin med inriktning mot alla typer av processanläggningar. Vi arbetar idag inom ett flertal branscher såsom papper & massa, energi, kemi, livsmedel, gruv & stål, biobränsle mm. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från förstudier till stora multidisciplinära investeringsprojekt. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, utan det är en förutsättning.

Din framtida roll

Det är högt tryck på våra tjänster och vi söker nu erfaren Projektledare eller Projekteringsledare med placering i projektledningsgruppen i Karlstad.

  • Vi söker dig som vill axla en central roll som projekt-/projekteringsledare för projekt inom energi och industri.
  • Du är driven, engagerad och nyfiken.
  • Du kommer utifrån din tekniska disciplin leda arbetet och ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag.

På Sweco får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare, både stora och små. Du kommer att ha projekt från förstudie till färdig anläggning.

Ledarskapet

På Sweco fokuserar vi på ledarskap och vi tror på den egna drivkraften och söker dig som vill utvecklas och utmana dig själv. Vi värdesätter nyfikenhet och driv att vilja lära sig nytt och ta sig an nya utmaningar. Ledarskapet är coachande och förutsätter en hög självständighet från dig att själv delta i din utveckling hos oss. Tillsammans tar vi fram din utvecklingsplan och vi bistår även med vårt nätverk inom Sweco och hos våra kunder.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med:

  • Dokumenterad erfarenhet från industrin där Du haft rollen som projekt-/projekteringsledare.
  • Du har erfarenhet av att leda andra ingenjörer i projektarbete inom flera discipliner.
  • Du har ett upparbetat kontaktnät inom branscher inom energi och industri.
  • I denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet av papper & massa och processindustrin

Som Projektledare/Projekteringsledare hos oss kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Dessutom kommer du i flera fall arbeta med de modernaste metoderna inom projektering och projektstyrning.

Vem är du? 

Vi tänker att du är kommunikativ, nyfiken och självgående. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång. Du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Hållbarhet, öppenhet och utveckling är grundläggande värderingar hos oss och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande. Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för nyutexaminerade likväl som för erfarna och affärsmässiga medarbetare. För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens. Du har förmågan att arbeta strukturerat och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Har du dessutom konsulterfarenhet, är detta ett plus.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Är du redo för nästa utmaning och vill utvecklas med oss på Sweco? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad process. 

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

#LI-RT

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
KARLSTAD
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej