Inaktiv platsannons

Applikationsspecialist inom Lager till Axfood IT! i Bålsta

Om tjänsten

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. 

Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.
 

Är du den vi söker?

SAP installationen är central i vårt systemlandskap där masterdata-, ekonomi-, pris och sortiment-, och logistikprocesser samsas.  Just nu har vi flera projekt i gång inom Varuförsörjning, bland annat implementation av ett helt nytt TMS-system som är integrerat med SAP. Vi behöver därför en ytterligare stjärna till teamet – nämligen en Applikationsspecialist inom lagerhantering!

Det här får du göra

Som Applikationsspecialist inom avdelningen Varuförsörjning analyserar, specificerar, konfigurerar och testar du uppsättningen av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning. Du fungerar som expert inom din process och jobbar även med utredningar, kravanalys, administration och uppföljningar.

 

I rollen jobbar du med incidenthantering, samtidigt som du är involverad i både mindre och större projekt inom Varuförsörjning, med SAP EWM och automation i fokus.  Vi har många spännande projekt på gång, bland annat vårt omfattande arbete med att helautomatisera vårt lager i Bålsta. Andra projekt du kan komma att jobba med är ett nytt e-handelslager, utbyggnad av vårt lager i Göteborg och ett helt nytt lager inom frukt-och grönt i Skåne. Låter det spännande? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och sätta din egen prägel på framtidens teknik inom Varuförsörjning!

 

Rollen är bred och täcker bland annat dessa uppgifter:

  • Förvaltning, incidenthantering och nyutveckling av systemen
  • Delta i mindre och större initiativ inom Varuförsörjning
  • Agera en expert på process och utvecklingar inom EWM
  • Jobba administrativt med avtal, kravställning och uppföljning av SLA’er
Stämmer detta in på dig?

Som person ser vi att du är initiativrik och drivande i ditt arbete. Du har erfarenhet av förvaltning/konfigurering inom SAP EWM och har vana av att jobba med TMS-system och automation. Vi jobbar just nu med att integrera EWM mot andra kanter inom Lagerförsörjning (lagerhantering eller Varuförsörjning?), därför ser vi gärna att du tidigare har arbetat med integrationer. I denna roll är det viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation samt har lätt att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta på ett välstrukturerat och noggrant sättochhar ett prestigelöst förhållningssätt.

Bli en av oss

 

Mångfald  
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb