Inaktiv platsannons

Säljledare till Willys supportkontor i Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Beskrivning

Vi söker en säljledare med ansvar för sortiment och kampanj inom kategorierna drycker, snacks och konfektyr. I din roll ska du driva ett effektivt och attraktivt sortiment samt förhandla och planera kampanjer inom dina ansvarsområden. Du rapporterar till Chef Torra varor och tillhör försäljningsavdelningen på Willys supportkontor med arbetsplats i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tillsammans med Dagab inköp&logistik analyserar och reviderar du Willys sortiment inom dina kategorier löpande under året. Du förhandlar, sätter pris och volymprognos och planerar tertialvis vilka artiklar som ska vara med i Willys olika kampanjkanaler. Arbetet sker i ett team ihop med övriga medarbetare inom torra varor. Du ansvarar för dina kategoriers uppsatta mål och budget på försäljning och lönsamhet.

Erfarenhet och kunskaper

Du måste ha god struktur och planeringsförmåga samt van att arbeta mot frekventa deadlines. Vi ser gärna att du har en gedigen kunskap och erfarenhet av driva försäljning och att du tidigare arbetat med inköp, sortiment och förhandling i dagligvarubranschen. Som aktiv medarbetare tar du egna initiativ och samarbetar, engagerar dig i helheten och är beredd att ta tag i arbete som ibland ligger utanför ditt direkta ansvarsområde.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb