Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare i Helsingborg

Om tjänsten

Vill du bli en del av en av Nordens ledande e-handelsföretag inom möbler och inredning och ansluta till ett framgångsrikt team med duktiga och engagerade medarbetare? Vi söker nu erfarna kundservicemedarbetare som brinner för kundkontakt och vill överträffa kundens förväntningar.

Om tjänsten 

Som en del av vårt kundserviceteam kommer du att jobba med varumärkena Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Du jobbar i ett team tillsammans med drivna och engagerade kollegor där din främsta arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder genom att besvara inkommande samtal gällande bla produktfrågor, leveranser, returer, orderläggning och reklamationshantering.

För att lösa olika frågeställningar kommer du att ha kontakt med interna och externa partners, så som våra leverantörer, transportörer och vår inköps- och logistikavdelning. Du är därmed en viktig nyckelspelare för att i slutändan ge ett professionellt och positivt bemötande till våra kunder.

Om dig 

Som person älskar du att överträffa kundens förväntningar genom att vara positiv, kommunikativ och lösningsinriktad. Vidare gillar du både tempo och puls, vi ser därför att du är produktiv i ditt arbete, fokuserad och har förmåga att navigera dig i olika datorsystem på ett strukturerat sätt.

Vi ser att du som person trivs med att arbeta självständigt och är trygg med att ta egna initiativ för att kunna ta beslut i olika kundärenden.

För personlig utveckling arbetar vi regelbundet med feedbacksamtal där vi följer upp prestation och mål på individ- och gruppnivå. Vi finner det därför att du av naturen tycker att det är inspirerande att bli uppföljd på t ex effektivitet och kundnöjdhet för att utvecklas i din roll.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete via telefon, du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt god datorvana.

Placering och start

För en anställning i vårt kundserviceteam kommer du inledningsvis få en grundläggande introduktionsutbildning där du får de bästa förutsättningarna för att lära dig våra system, rutiner, sortiment och arbetsprocesser.

Tjänsten är 6 månaders provanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen 19C i Helsingborg. Arbetstiderna är förlagda under vardagar, kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande.

Med start omgående.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb