Inaktiv platsannons

Head of Vehicles and Components till MTR Tech i Stockholm

Om tjänsten

Vill du leda ett gäng positiva chefer och medarbetare inom vår komponentverkstad i Hammarby. Här säkerställer vi att hållbarhet och livslängd inom spårtrafik är på varje företags agenda. Du ingår även i MTR Techs ledningsgrupp som en viktig spelare för att driva vår affär framåt.

Låter detta som din nästa utmaning? Då är du välkommen in med din ansökan!

Din roll hos oss
I vår verkstad ansvarar vi för upparbetning av komponenter och fordon. Vi driver även utvecklingsprojekt för en hållbar spårtrafik. Vi behöver nu förstärkning i teamet av denna roll. Som Head of Vehicles and Components ingår du i MTR Techs ledningsgrupp och i verksamheten kommer du ansvara för omkring 150-200 medarbetare. 

Arbetet innebär:

  • Ansvar för kultur, grupp och individutveckling
  • Fånga upp och driva förändringsarbete i verkstad och som medlem i lednings/avdelningsgrupp
  • Ansvar för mål, resultat, kvalitet och leverans
  • Budget och kostnadsansvar
  • Ansvar för att säkerställa en öppen kommunikation med alla berörda intressenter
  • Övergripande ansvara för säkerhet, arbetsmiljö och miljö
  • Ansvara för att efterleva, utveckla, effektivisera och ständigt förbättra våra processer

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån. Dina arbetstider kommer huvudsakligen vara förlagda dagtid men du förväntas dock vara flexibel för att kunna möta din grupp och verksamheten på andra tider när så behövs. Du rapporterar till VD för MTR Tech, Erika Enestad.

När du blir en av oss
MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med närmare 5500 anställda, spridda över sex verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTRX, MTR Facility Management och MTR Tech.

MTR Tech är i dagsläget ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana i Stockholm får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Du som söker till oss
För att fungera i rollen krävs det att du är flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är drivande, engagerad och har en god förmåga att få med dig andra. Du är även bra på att ta beslut i pressade situationer samt har en god förmåga att prioritera. Vidare har du:

  • Stor erfarenhet från en ledarroll
  • Erfarenhet från verkstad, industri eller produktion, gärna i form av en ledarroll.
  • Det är meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå.
  • Dina svenskakunskaper i tal och skrift är mycket goda.
  • God IT-vana.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hivi Hirori, HR-Specialist, via hivi.hirori@mtr.se

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)