Vi söker en kock till varmköket i vårt produktionskök i Märsta.
Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.
Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt Cook and Chill metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Du följer vår egenkontroll program och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren och din arbetsgrupp utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren i köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av arbete i storkök eller produktionskök.
Du är trygg som person och tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att kommunicera bra med dina kollegor. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.
Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. Datavana är merit. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.
Tjänsten är på heltid eller deltid med tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.
17-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!