Inaktiv platsannons

Projekteringsledare buller och vibrationer Mälarbanan i Sundbyberg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projekteringsledare buller och vibrationer Mälarbanan. Vi vill ha din ansökan senast den 6 maj.

Som projekteringsledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Gillar du att arbeta i komplexa anläggningsprojekt? Vill du vara med och påverka ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Som Projekteringsledare för buller och vibrationer på Program Mälarbanan kommer du att få möjligheten!

Program Mälarbanan omfattar en ca 20 kilometer lång järnvägssträcka mellan Tomteboda och Kallhäll i nordvästra Stockholm som är en av landets mest trafikerade. Programmet innebär att järnvägen byggs ut från två till fyra spår, nya gång- och cykelvägar och nya stationer. Det gör att fler tåg kan gå, att resenärerna får fler avgångar att välja på och att ankomsttiderna blir säkrare.

Om jobbet

När program Mälarbanan bygger ut påverkar vi omgivningen med höga buller- och vibrationsnivåer så söker vi någon som kan leda detta arbete med övervakning och kontroller.

Som projekteringsledare för buller och vibrationer på Mälarbanan arbetar du med:

  • Uppföljning av installationer, nedmontering och avrop av mätare
  • Besiktningsavrop
  • Dokumentering
  • Samordning med kontrakt och projektenheter
  • Samordning av riskanalyser
  • Granskning av leveranser
  • Handlägger skadeärenden avseende buller och vibrationer för omgivningspåverkan.

I rollen arbetar du nära projektledare för buller och vibrationer samt arbetar på en programövergripande nivå med att samordna, planera och beställa mätningar av buller och vibrationer och besiktningar. 

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du självgående, strukturerad och noggrann och kan självständigt driva dina processer med hjälp av din analytiska problemlösningsförmåga. Andra viktiga egenskaper är din kommunikativa och relationsskapande förmåga då du kommer att ha mycket kontakter och samarbeten inom och utanför projektet.

För att lyckas i den här rollen har du:

  • en högskoleutbildning inom akustik eller vibrationer, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som sammantaget bedöms som likvärdig.
  • har erfarenhet av projektering, projektledning och/eller projekteringsledning.
  • teknisk erfarenhet av buller och vibrationer avseende mätningar, beräkningar och analys.
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • goda kunskaper i Office-paketet.

Vi ser det som meriterande om du:

  • har erfarenhet inom entreprenadjuridik.
  • har erfarenhet av järnvägs- och/eller anläggningsprojekt.
Övrig information

Webbaserade tester kommer vara som en del av denna rekryteringsprocess.

De första intervjuerna kommer att hållas via Skype vecka 20.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-05-06

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej