Inaktiv platsannons

Mekaniker Maskinunderhåll pressning, Volvo Cars Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vad erbjuder vi  
Volvo Cars Body Components (VCBC) pressningsenheten är beläget i Olofström i södra Sverige.  Vi producerar och levererar karosskomponenter till Volvos olika anläggningar runt om i världen. Vi arbetar med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling.   

 

Avdelningen består av ca 40 elektriker och mekaniker som har till arbetsuppgift att utföra förebyggande och akut underhåll på vår presspark. 
 

Vad kommer du att utföra? 
Som mekaniker hos oss arbetar du främst med att säkerställa driftsäkerheten på pressarnas och den tillhörande mekaniseringsutrustningen genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer även att jobba med analyser av tekniska störningar, medverkan i ständigt förbättringsarbete samt ombyggnadsarbeten. Arbetet bedrivs i nära samarbete med kunden (produktion) samt ett flertal nätverk inom området. 

 

Du och dina färdigheter 
Vi tror att du har en två till fyraårig teknisk gymnasieutbildning gärna med inriktning mot driftsäkerhet och underhåll eller liknande vidare har du yrkeserfarenhet från produktion och/eller underhåll. Vi tror att du också har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, tal och skrift, samt att du med lätthet kan använda datorer och digitala verktyg tex. Mejl eller Microsoft Office program. Meriterande för rollen är om du har truck och/eller travers - förarbevis samt om du har kunskaper inom hydraulik.

 

Vem är du? 
Som person ser du en utmaning att lösa problem och att analysera felorsaker för att förebygga framtida fel. Du tar gärna initiativ till att utveckla både dig själv och människor som finns i din närhet och kan med lätthet anpassa ditt budskap, kommunikation, efter den du samtalar med. 

 

Att samarbeta med olika människor ger dig energi, du är lyhörd och möter alla på ett professionellt sätt. Som person sätter du stort värde i att hålla det du lovat och att alltid leverera med hög kvalitét. Vidare gillar du att ha ett händelsestyrt arbete där du använder din vana att prioritera om uppgifter och skapa struktur i ditt arbete 
 

Nyfiken på att veta mer  
För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Supervisor Stamping Maintenance, Zoran Milovanovic, på tel. 072-371 66 97
För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta,  Sr. Rekryterare, Camilla Andréasson, på mejl: camilla.andreasson@volvocars.com  
  
Vi vill att du ansöker som senast 5 Maj -2021, var vänlig att ansök digitalt i vårt rekryteringssystem, då vi pga. GDPR tyvärr inte kan behandla ansökningar som skickas via mejl. 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)