Inaktiv platsannons

FarmaceutPoolare till Jönköpings län

Om tjänsten

Vi vänder oss till dig som är en slipad apotekare eller receptarie men som inte har behovet av att vara på samma apotek varje dag utan som är ute efter mer flexibilitet i livet. Om du drivs av att bygga, utveckla, påverka och spela en viktig roll i Apoteksgruppens framfart på marknaden, då ska du fortsätta läsa. Vi på Apoteksgruppen vill ta stora kliv på apoteksmarknaden, där du kommer vara en viktig pusselbit i vår fortsatta framgångssaga! Känner du igen dig? Då vill vi prata med just dig!

Kärt barn har många namn

Vi vet att apoteksbranschen har en mängd olika benämningar för liknande roller. Vi väljer att kalla din roll för FarmaceutPoolare. Dels för att du givetvis tillhör en pool, men också för att du är en ”Poolare” med ett härligt team som du kan dela kunskap, utmaningar och framgång med. Du tillhör ett team som också finns där när det kanske tar emot.

Som Poolare har du en del förmåner hos oss:

• Fast marknadsmässig månadslön
• Fast lönetillägg för din flexibilitet
• Kontinuerlig schemaläggning i driften
• Milersättning 
• All resväg som är över 30 minuter för dig, ser vi som betald arbetstid!

På Apoteksgruppen tror vi på tillhörighet och att du känner att du är i ett sammanhang med dina ”Poolare”. Vi bryr oss på riktigt, som vi brukar säga.

Rollen som FarmaceutPoolare

Vi erbjuder dig en attraktiv roll som påminner om en konsulttjänst, men med fast anställning hos en pigg uppstickare i branschen. Du arbetar som farmaceut där behoven finns där ditt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och du sköter allt från rådgivning och försäljning av läkemedel samt egenvårdsprodukter. Utöver detta arbetar du med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Till ditt dagliga stöd har du din närmsta chef och Apotekschefer som har koll på vart behoven finns, när du behöver finnas på plats och hjälper dig strukturera din vardag. Du arbetar också i tätt samarbete med dina ”Poolare” och har en nära dialog med våra regionchefer och apotekschefer.


Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Du rapporterar in i försäljnings- och driftorganisationen.. Körkort är ett krav. 

Ditt område, Jönköping

Apoteksgruppen finns i hela Sverige och vi har behov av FarmaceutPoolare över hela landet. Fokus för just den här rollen är i regionen kring Jönköping där vi har ett stort behov av dig och din kompetens. Du kommer främst att arbeta på våra apotek Ulricehamn, Aneby och Gnosjö. Om inte detta område passar just dig så söker vi också FarmaceutPoolare i övriga delar av landet. Tveka inte att skicka in din ansökan eller kontakta oss så hjälps vi åt att hitta den bästa matchningen för just dig!

Det här erbjuder vi dig! 

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på  Apotekgruppen People.

Ansökan 

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess . Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta vår Chef för Farmaceutpoolarna, Åse Granath tel. 072- 050 31 18. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår !

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Deltidsjobb