Inaktiv platsannons

Pappersbruksingenjör till Skärblacka

Om tjänsten

Vi söker en civilingenjör till tjänst som pappersbruksingejör. Tjänsten som Pappersbruksingenjör är en stabsposition, direkt underställd avdelningshchef Pappersbruk, och utgör en central resurs för att stötta och utveckla hela pappersbruket som består av fem pappersmaskiner, PM4, PM7, PM8, PM9, PM 10, massatork TM 1 samt sektion Transport med färdigvaromagasin, utlastning och Industriservice. Produktionen uppgår till ca 460 000 förpackningspapper  och massa.

Som pappersbruksingenjör driver du och deltar i olika projekt främst inom pappersbrukets verksamhetsområde men även bruks- och koncernövergripande projekt kan förekomma.    I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa sektionschefer med underlag och prognoser till investeringar. Du kommer även att fungera som en resurs i upphandling och genomförande av strategiska investeringar samt vid utvärderingen av desamma.

I din roll ingår också att stötta pappersbrukschefen och sektionscheferna genom specifika insatser vid till exempel större produktionsproblem eller införandet av nya arbetssätt.

Du har civilingenjörsexamen inom kemi- eller maskinteknik eller motsvarande, alternativt väldokumenterad erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde. För att lyckas i tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet från processindustri, gärna pappers-/massaindustrin. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Som person behöver du vara strukturerad och ha ett eget driv samt tycka om ordning och reda i ditt arbete. Du har förmågan att se helheten och att självständigt planera ditt arbete. Då arbetet innebär såväl externa som interna kontakter värdesätter vi god samarbetsförmåga.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Airi Nikko, Production Manager Paper Mill, SP Pappersbruk, telefon: 011245315

Välkommen med din ansökan senast 24 maj 2021. Urval görs löpande!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej