Inaktiv platsannons

Kvalitetsingenjör, vikariat i Kalix

Om tjänsten

Är du redo för en ny utmaning och söker en arbetsplats där du har möjlighet att bidra till en hållbar framtid. Vi söker en kvalitetsingenjör till Teknikavdelningen i Karlsborg. Här finns möjligheten att växa i en spännande roll hos BillerudKorsnäs och tillsammans utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. 

Rollen som Kvalitetsingenjör ingår i en arbetsgrupp om tre personer. Exempel på arbetsuppgifter; 

-       Stötta organisationen i kemikaliefrågor

-       Delta i arbetet med ledningssystemen inom kvalitet, energi, miljö och livsmedelsäkerhet

-       Utreda och besvara kundfrågor inom området

-       Delta i nätverk internt och externt

Tjänsten är ett vikariat tom årsskiftet med möjlighet till förlängning tom september 2022. Arbetstiden är heltid och tjänsten är placerad i Karlsborg, ca 1 mil utanför Kalix i Norrbotten.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom något av områdena kemi eller miljö. Meriterande för denna roll är erfarenhet av ledningssystem, förbättringsarbete, revisionsteknik och produktsäkerhet.

Befattningen ställer höga krav på kommunikation, förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Du hanterar svenska och engelska och du ska kunna uttrycka dig i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.  

Som kvalitetsingenjör har du många kontakter, både interna och externa, så att skapa samarbete genom att dela med sig av information och expertis för att uppnå önskade resultat och vilja verka i team är nödvändigt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Eva Ekholm Stenberg, tel 0923-661 58 alt eva.ekholm-stenberg@billerudkorsnas.com

Sista ansökningsdag är den 30 maj. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej