Inaktiv platsannons

Hydraul- och kompressortekniker till Centrala Teknikservice i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara en del av vårt team som är specialister inom reparation och underhåll?
Vi är en del av Teknikorganisationen på Gävle bruk. Vårt uppdrag är att verka som den främsta kompetensgruppen inom reparation, maskinbearbetning, plåtslageri, rörsvetsning hydraulik, pneumatik, plastning och ytskydd. Vi arbetar tillsammans för att säkra hög driftsäkerhet på vår anläggning vad gäller vår hydraulik och kompressorutrustning där vi tar ett helhetsansvar för hela flödet, både förebyggande, avhjälpande och akut. Vårt mål är att se till att den utrustning vi ansvarar för har få fel och hög driftsäkerhet.

Vi söker dig som är erfaren tekniker inom hydraulik och kompressorteknik och som vill bli en del av vårt team på Centralverkstaden på BillerudKorsnas.  En plats i vår serviceorganisation innebär att du får möjligheten att arbeta med många olika typer av komponenter. Du kommer i huvudsak arbeta med förebyggande underhåll, felsökning, reparationer, planering och samordning av ditt kompetensområde. Vårt mål att är att vi ska ha så hög driftsäkerhet som vi kan ha på den utrustning du ansvarar för. Arbetet som utförs på och av Centralverkstaden är det som ger förutsättningar för en lång och säker drifttid på bruket. Alla inkommande arbeten ska planeras och beredas för säkert och effektivt utförande.

Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

Du som söker har ett teknikintresse och är praktiskt lagd med ett intresse av att jobba med reparation och underhållsarbete. Vi ser det som en fördel om du har flerårig erfarenhet av hydraulik och kompressorteknik.

Din grupp fungerar som en stödfunktion till övriga organisationen med expertkompetens och vi ser att du som söker dig till oss är lösningsorienterad med ett starkt intresse för att jobba med förbättringar som hjälper oss framåt i vårt arbete. Du är ansvarstagande och serviceinriktad som person och trivs i en roll med flera kontaktytor där du stöttar andra i teknikfrågor.


Vi kan erbjuda ett spännande arbete där du får ingå i ett expertteam inom presenterade områden och vara med att göra skillnad och utvecklas tillsammans med oss.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Stina Persson på telefonnummer 026-151396.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16. 

Urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande under ansökningsperioden varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej