Inaktiv platsannons

Automationselektriker i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass?

Vi söker nu en Automationselektriker till avdelningen Centralt underhåll. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidsformen är dagtid. Som automationselektriker på centralt underhåll arbetar du i en stimulerande och utvecklande miljö med många olika typer av arbetsuppgifter. Du har som huvuduppgift att utföra felsökning och förebyggande reparationer på elmotorer men också med akut avhjälpande underhåll vid behov. Du kommer även att utföra olika uppgifter rörande underhåll gällande, belysning fasta installationer och andra förekommande uppdrag som vi inom våran sektion ansvarar för.  Vi ställer krav på att våra medarbetare har förmåga och intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet.

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning som elektriker eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll inom industrin samt besitter goda kunskaper om elsäkerhet. Har du specialkompetens inom elmotor- och ventilrenoveringar ser vi det som meriterande.

Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. För att lyckas i befattningen behöver du kunna arbeta självständigt och i team, där noggrannhet och flexibilitet värdesätts då arbetsuppgifterna är varierande. Du är en god samarbetspartner, tar ansvar och har förmågan att tänka nytt för att skapa värde för verksamheten, alltid med säkerheten i fokus. Vi sätter ett stort värde vid ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Maria Wigrell, Arbetsledare centralt underhåll, Tel 072-2087008

Alternativt Johan Andersson, Sektionschef UH centrala. Tel: 070-1677165

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2021.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej