Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör Barriär i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Nu har du chansen!

Produkt Innovation är en avdelning inom koncernfunktionen Technology. Inom Technology jobbar vi med koncernens framåtblickande forskning och utveckling. Arbetet inom funktionen syftar till att från ett helhetsperspektiv utveckla koncernens samlade tillgångar för att säkra företagets långsiktiga lönsamhet och utveckling. Produkt Innovation bidrar till detta genom att bygga upp kompetens, skapa förutsättningar och genomföra större långsiktiga produktutvecklingsprojekt med stark koppling till BillerudKorsnäs affärsutveckling. Arbetet sker i nära samarbete med produkt- och affärsutvecklare inom företaget och tillsammans med externa aktörer för att ta del av de senaste framstegen inom forskning och utveckling.

Vi söker nu en noggrann och nytänkande utvecklingsingenjör med engagemang och intresse för att driva och utveckla vårt innovationsarbete. Du kommer att genom din laborativa kunskap och uppfinnaranda stötta våra Product Innovation Center med barriärkunskap på ett strategiskt sätt och vara med och bidra till material och processutveckling av för att skapa nya produkter.

Detta gör du genom att:

Jobbet kan komma innebära en del resor i Sverige och utomlands men man har sin placering och huvudsakliga arbetsplats på någon av våra anläggningar på Gruvön eller Frövi Bruk. 

Då många kontaktytor är vardag hos oss ser vi dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen.

Du är positiv, trygg i dig själv och är bra på att lyssna, samtidigt som du kan driva dina egna idéer och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där stämningen drivs av ett innovationstänk där egenskaper som flexibilitet och nytänkande är viktiga. Du är samtidigt en lagspelare som förstår värdet i en säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Analytisk förmåga och en genomgående vilja att förstår hur saker fungerar är viktigt. Vi vill även att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och värdesätter en jämn könsfördelning.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Stigsson, Product Innovation Center, på telefon +46 730 3600 07 eller via e-post veronica.stigsson@billerudkorsnas.com

Varmt välkommen med din ansökan senast 31/5

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej