Inaktiv platsannons

Kundrådgivare, Piteå, timanställd

Om tjänsten


Job ID: 133 
Job Country: Sweden 
Job City: Piteå 


Nu söker vi en Kundrådgivare, Piteå, timanställd som kan vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom förstklassig service som underlättar deras vardag.

Som en del av Nordea bidrar du till att skapa starka relationer med våra kunder – allt från privatpersoner, familjer, nystartade småföretag, storföretag och institut. Det vi gör – stort som smått – gör skillnad. Nu behöver vi dig och ditt engagemang för att leverera framtidens finansiella lösningar. Hos oss är du en del av ett inspirerande team med många möjligheter att utvecklas och bidra till något större.


Om tjänsten

Välkommen till Team 2 Skellefteå/Piteå. Som Kundrådgivare, Piteå, timanställd kommer du att spela en viktig roll när det gäller att kommer du att spela en viktig roll när det gäller att - med ditt engagemang och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem. 

Dina arbetsuppgifter:

 

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt. 
  • Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på hitta sälj- och servicemöjligheter i kundsamtalet, och vid behov säkerställa att kunden får träffa Privatrådgivare eller Företagsrådgivare för att bidra till långsiktiga kundrelationer.
  • Utifrån kundernas behov aktivt se till att de erbjuds våra olika tjänster, produkter och kanaler.


Rollen är placerad i Piteå.

Vem du är

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det här är våra värderingar som vi tror att du delar. Värderingarna hjälper oss att överträffa oss själva varje dag.   

För att lyckas i rollen bör du:


• Ha förmågan att bli bekant med kundens situation och ha en naturlig tendens att ta kontakt under möten med både kunder och kollegor.
• Att stimulera resultatinriktat arbete, där du skickligt kombinerar kundernas behov med våra produkter och tjänster.
• Arbeta aktivt för att utveckla dina egna färdigheter och dela kunskap med kollegor, samt bidra till att skapa en öppen och positiv atmosfär.


Din profil och bakgrund: 


Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.


Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!

 

Nästa steg

Skicka in din ansökan senast den 11/05/2021. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Hedman, 


I Nordea vet vi att en inkluderande arbetsplats är en hållbar arbetsplats. Det är vår djupa övertygelse att våra olika bakgrunder, erfarenheter, egenskaper och personligheter sammantaget gör oss bättre rustade för att hjälpa våra kunder och bidra till de samhällen vi verkar i. Så var den du är.

Endast för kandidater i Sverige -för facklig information, kontakta Finansförbundet på finansforbundet@nordea.com eller SACO på saconordea@nordea.com

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)