Inaktiv platsannons

Platschef – för dig som vill säkra trafikmiljöer i Örebro

Om tjänsten

Svevia är en ledande aktör inom trafikanordningar. Just nu är vi inne i en spännande fas där vi är redo och har ambitionen att ta nästa steg i att stärka vår position inom marknadsområdet. För att lyckas behöver vi engagerade och affärsmässiga ledare. Vår affär är en viktig pusselbit i satsningen mot säkra arbetsplatser och en trygg trafikmiljö. Vi söker nu dig, som precis som vi – brinner för säkerhet på väg!


Om uppdraget som platschef
Centralt för rollen som platschef på Svevia är ledarskapet. Du förväntas leda, motivera och engagera din personal till utveckling. Som platschef är det ditt ansvar att planera, driva, följa upp och utveckla dina projekt. I det ingår givetvis ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har daglig kontakt med dina medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på samarbetsvilja och god kommunikativ förmåga. Då vi har fokus på en expansion och tillväxt så kommer du också aktivt arbeta med marknadsbevakning och kundrelationer.

Som platschef är ditt verksamhetsområde i geografin kring Örebro, Eskilstuna och Västerås. Vi kan därför vara flexibla och erbjuda dig möjligheten att själv välja om du vill utgå från vår etablering i Västerås eller Eskilstuna, baserat på var du bor och vad som passar dig bäst. Du välkomnas till en stimulerande och utvecklande miljö där du får förmånen att leda ett rutinerat och sammansvetsat arbetslag med mångårig erfarenhet och stor kunskap inom verksamhetsområde TA. Tjänsten är heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Som platschef rapporterar du direkt till arbetschefen för TA i region mitt och du har en given plats i dennes ledningsgrupp.


Vem är du?
Som platschef i Svevia behövs en ledare som förstår vikten av stolta och engagerade medarbetare och hur deras insatser slutligen påverkar det finansiella resultatet. Vår utgångspunkt är att du har erfarenhet av ekonomi- och personalansvar. Relevant utbildning på högskolenivå ser vi som meriterande likaså tidigare erfarenhet av ledarrollen. Som du förstår så kommer ditt ledar- och entreprenörskap väga tungt i denna rekrytering.

Vi söker dig som är stöttande och har förmågan att få människor att växa i sin personliga utveckling. Som person strävar du alltid efter goda relationer med såväl medarbetare, underentreprenörer och våra kunder. Ytterligare en nyckel för framgång är ett sinne för affärer och känsla för hur man attraherar kunder att köpa tjänster och utveckla affären tillsammans med oss.

Har du erfarenhet av trafikanordningar är det förstås mycket meriterande men inget krav. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och har en stark vilja att utveckla affären tillsammans med oss. Helt enkelt, du som vill vara med och driva och utveckla vår TA-verksamhet till nya höjder.


En del av något större 
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Även många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.


Varför Svevia? 
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att påverka och därmed göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 


Ansökan och information 
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Tomas Johansson på telefonnummer 072-536 56 06 alternativt HR Business Partner Ebba Antin 08-764 23 22. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 maj 2021.

När du ansöker behöver du enbart svara på några urvalsfrågor. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Heltidsjobb (förstajobb)