Inaktiv platsannons

Försäljningsutvecklare region Väst Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Kom till Hemköp och var med och bygg oss ännu starkare! Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med ett starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring vår framtida utveckling.

 

Hos oss genomsyrar kärleken till mat allt vi gör – vi vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder. Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Hemköp för en lönsam och hållbar tillväxt.

 

Bli en av oss

Till vår driftavdelning söker vi nu en försäljningsutvecklare som brinner för att leda, utbilda och utveckla försäljningen och vår lönsamhet. Uppdrag blir att stärka varumärket Hemköp, driva försäljning och vårt kommersiella koncept framåt och stötta våra affärsmål.

Som försäljningsutvecklare ingår du i ett team på fem personer som alla har ett eget regionalansvar och samarbetar och driver försäljning tillsammans med drift och Hemköps supportkontor. Denna tjänst är placerad i Region Väst och du förväntas därför vara bosatt i västra delen av Sverige. Du kommer ingå i vårt supportkontor beläget på Torsplan i Stockholm och rapporterar till Chef för försäljnings- och driftutveckling.  

I din tjänst kommer du regelbundet besöka våra butiker inom regionen. Detta innebär att du kommer vara på resande fot minst tre dagar i veckan och även övernattningar förekommer.

Som försäljningsutvecklare har du en självständig och mycket omväxlande vardag. Du säkerställer implementation av företagsgemensamma lösningar, detta görs systematiskt och professionellt på plats i butiken. Du ansvarar för att kontinuerligt utbilda och utveckla dina regioner i säljfrämjande åtgärder och framdrift i vårt kommersiella koncept.

Försäljningsutvecklaren är en nyckelperson i sin region och kommer att supportera regionschefen/butikscheferna med sin specialistkunskap inom analys och försäljningsutveckling. Du medverkar och driver försäljningsutveckling och Hemköps kommersiella koncept vid en rad olika möten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du kommersiellt säljorienterad med kunden i fokus. Du strävar efter att effektivisera smarta säljande lösningar i butik och samtidigt göra det lätt för kunderna att handla.  Du arbetar för att bidra till att förbättra verksamheten och resultatet samt vågar ta ställning och fattar beslut med ett proaktivt arbetssätt.  

Det är också viktigt att du har en analytisk förmåga med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har ett stort engagemang och starkt eget driv och tar egna initiativ och äger dina arbetsuppgifter fullt ut med en god prioriteringsförmåga. Du har förmågan att bygga nätverk, skapa goda relationer och utveckla andra för att driva arbetet framåt. Som försäljningsutvecklare krävs det att du är tydlig, kommunikativ och positiv.

Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta med försäljningsutveckling inom detaljhandeln. Har du akademisk examen och/eller erfaranhet av att ha arbetat som butikschef inom dagligvaruhandeln är det meriterande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb