Inaktiv platsannons

Montageledare i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar?

Hos oss får du stor möjlighet att tänka nytt, påverka och leda utvecklingen framåt.

För att förstärka vår förmåga att driva såväl säkra som effektiva montage söker vi nu en erfaren och driven montageledare med placering i Frövi. I tjänsten ingår att leda montage inom främst mek för modifieringar och projekt inom produktion Frövi. Arbetet sker i nära samarbete med projektledare och disciplinansvarig inom sektionen samt med beställarna för en väl fungerande samordning.

I rollen förväntas du bereda montage samt leda montage på plats i våra produktionsanläggningar med främst externa resurser. Ett säkerhetstänk med identifiering och eliminering av risker skall genomsyra arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer även till viss del att innefatta framtagande och förvaltning av arbetsprocesser, instruktioner och verktyg för verksamheten. I rollen kommer du att ha interna och externa kontakter och samarbeta med projektledare och övriga linjeorganisationen.

Vi söker dig är gymnasieingenjör eller motsvarande utbildning och har minst 5 års erfarenhet av montageledning inom processindustrin. Körkort är ett krav. Svetskompetens är meriterande. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har ett driv och engagemang för förändringsarbete. Du är samarbetsinriktad men kan även arbeta självständigt.       

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Henrik Isenström, Sektionschef Projekt och Dokumentation Tel: 070-167 73 42.

Alternativt Peter Eriksson, Avdelningschef Teknik. Tel: 072 200 64 32.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Välkommen med din ansökan senast 20 juni 2021.

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej