Inaktiv platsannons

Extrajobbare till vår färdigmatsproduktion i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 28 maj 2021
  • Järna
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som extrajobbare under sommaren ute på vår färdigmatsproduktion i Järna. Arbetet är förlagt till tvåskift, beroende på avdelning varierar arbetstiderna från 05:00 till 00:15. Minimiålder hos oss är 18 år.

På Cerealia RTE i Järna är vi ca 50 medarbetare totalt vilket gör att beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att vara med och påverka. Hos oss får du ett socialt och aktivt arbete med härliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter på denna eller någon av våra andra fabriker på samma site. På Cerealia är vi stolta över våra produkter, kvalitén och vårt hållbarhetsfokus. Vi lever vår vision ”Från jord till bord” varje dag!

Det här kommer du att göra
Som extrajobbare kommer du att täcka upp för våra ordinarie produktionsmedarbetare under deras sommarsemester. Du kommer att jobba på någon eller flera av avdelningarna logistik, kök, linje och paketering. Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från godsmottagning och orderplock till såskok och montering av maskiner. Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig del för oss och ett stort fokusområde ute på vår site.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas
Det kommer att krävas att du som person är noggrann, engagerad och har en vilja att vinna dagen.

Du har:

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
  • Möjlighet att arbeta tvåskift
  • Meriterande med truckkort

Du är:

  • Minst 18 år fyllda
  • Noggrann och strukturerad
  • Lagspelare som sätter teamets mål i första hand och hjälper till där det behövs likväl positiv för att främja en god gemenskap
  • Förmåga att fatta egna beslut och ta initiativ

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain! [Meriterande om du vill lägga till särskild usp för just ditt team och avdelning inom Cerealia som kandidaten i sådana får ta del av]

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anton Brännmark. Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb