Inaktiv platsannons

Krantrailerchaufför i Hallstahammar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Krantrailerchaufför

Sökes till Hallstahammar

Trivs du med att arbeta självständigt, ta egna initiativ och möta många olika människor? Vill du även bli en del av ett tryggt företag och ett team på cirka 20 chaufförer där ni tillsammans löser eventuella problem som uppstår? Då kan detta vara helt rätt roll för dig!

Om tjänsten 

Som krantrailerchaufför transporterar du gods till arbetsplatser inom främst bygg- och anläggningsindustrin och är företagets representant ute hos kund.

Tjänsten innebär i första hand transporter av betongpålar men det kan även förekomma andra former av specialtransporter så som transporter av armeringsjärn, bodar, containers etc. I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av ekipaget.

Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet, dvs. vi vill att din livssituation ska vara sådan att du har möjlighet till körning inom främst södra och mellersta Sverige. Då det är projekten som styr, kan rollen innebära att du ligger ute i veckorna.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och positiv. Vi vill att du har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet.

CE-körkort, kranförarbevis över 18 t/m samt YKB är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hallstahammar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hallstahammar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)