Inaktiv platsannons

Transportledare till specialtransporter i Hallstahammar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Transportledare till specialtransporter

Sökes till Hallstahammar

Swerock/Cliffton fortsätter att växa, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en erfaren transportledare som vill vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Just nu söker vi en transportledare till specialtransporter. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och som vill bli en del av en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.    

Om tjänsten

Som transportledare blir du en del av ett team som arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar för våra kunder och chaufförer.

Du arbetar aktivt och målmedvetet för att lösa våra kunders behov och för att optimera varje rutt. Du är en energisk och driven person, och du har god kontakt med dina samarbetspartners inom branschen för att lösa ditt uppdrag. För dig är det en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning!

Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer i ett stundtals högt tempo samt utför lättare administrativa arbetsuppgifter.  

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är en är social och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och prestigelös.

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning. Har du även erfarenhet av och kunskap om specialtransporter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hallstahammar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hallstahammar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)