Inaktiv platsannons

Administratör med ekonomikunskaper till Svevias Grundläggningsverksamhet i Stockholm

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Administratör med inriktning ekonomi till vår rikstäckande Grundläggningsverksamhet. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas  – med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Administratör med inriktning ekonomi

Som Administratör är du ett viktigt stöd till Arbetschef, Entreprenad- och Platschefer. Du har en variationsrik vardag där tyngdpunkten i arbetsuppgifterna är administration inom bland annat ekonomi och utbildningar. Du kommer att få vara delaktig i att bygga upp en fungerande struktur kring gemensamma arbetsytor i syfte att skapa ett mer effektivt gemensamt arbetssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att vara behjälplig med att ta fram presentationsmaterial tillsammans med chef inför exempelvis kundmöten, löpande ekonomiarbete gällande intern och extern fakturering, kontering i Agresso samt månatligt ekonomiarbete enligt rutiner på Svevia. Du rapporter till Arbetschef. 


Vem är du?

Vi ser gärna att du arbetat minst 3 år med administrativa arbetsuppgifter inom Bygg-och anläggningsbranschen och att du minst har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi.  Du är van att arbeta med något av marknadens ekonomisystem, samt är en mycket god användare av Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetat i Agresso. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav. 

Som person söker vi dig som har; en hög servicekänsla, har en god kommunikativ förmåga och som tycker om att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo. 

Placering kommer att vara i norra Stockholm alternativt i närheten av Uppsala.


Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

En del av något större 

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.


Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta arbetschef Jan Axelsson via e-post, jan.axelsson@svevia.se. Skicka in din ansökan senast söndag den 23 maj.
Intervjuer kommer att genomföras under vecka 22-23. Vi kontaktar kandidater efter sista ansökningsdatum. 

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att det är frivilligt att bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)