Inaktiv platsannons

Vägarbetare till Trafikanordningar Linköping

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Vägarbetare inom Trafikanordningar till vår etablering i Linköping. Tjänsten är en visstidsanställning med start så snart som möjligt till och med november 2021. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Vägarbetare
Är du intresserad av att jobba med säkerheten i väg- och gatumiljö? Vi på Svevia arbetar kontinuerligt med trafikanordningar och fokuserar mycket på att skapa säkra arbetsplatser kring våra vägarbeten. Du kommer bland annat att arbeta med TMA-körning, etableringar av trafikanordningar, skyltning, monteringar av barriärer, tillsyn, underhåll på egna arbeten såväl som åt externa kunder. Till din hjälp har du nära arbetsledning och underentreprenörer att samarbeta med. Då du främst kommer arbeta ute på fält och miljön i området är relativt trafikintensivt, så förekommer arbeten på nattetid och kvällar samt helger. I ditt arbete kan det ingå beredskap. 

Tjänsten är en heltids- visstidsanställning med start så snart som möjligt till och med november 2021. Placering i Linköping. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. 

Vem är du?
Du bör ha teknisk utbildning på gymnasienivå, företrädelsevis inom fordon och transport alternativ motsvarande erfarenhet och kunskap. Som person skall du vara självgående och ansvarstagande, kunna utföra arbeten, både självständigt och i grupp. Vidare har du god samarbetsförmåga och är villig att utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Är du rätt person för oss, erbjuder vi dig ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med gott kamratskap. B- körkort är krav. C-Körkort och YKB-intyg är meriterande. Har du också arbete på väg är det meriterande, likaså god lokalkännedom.

En del av något större 
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia? 
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.  

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information 
Sök tjänsten via länken – urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Thomas Landström 036-31 21 09. Fackliga företrädare nås via växeln, 08-404 10 00.

Välkommen med din ansökan!

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Heltidsjobb (förstajobb)