Inaktiv platsannons

Farmaceuter sökes till härliga BålstaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, apotekschef Katarina Hultén berättar:

Välkommen till Bålsta. Vi söker nu en farmaceut för att arbeta på våra fina apotek i Bålsta. 

För mig som apotekschef, är det viktigt att varje medarbetare känner sig högst delaktig i verksamheten. Mitt ansvar blir därmed att skapa förutsättningar för att alla medarbetare med sitt engagemang och entreprenörskap bidrar till enkelhet i vårt vardagliga arbete.

Min vision är att oavsett om man jobbar i Bålsta Centrum eller på ICA Maxi Bålsta så ska man känna sig att man är en del ett lag som tillsammans skapar det bästa kundmötet i Bålsta. Därför försöker jag fördela arbetstiden för mina medarbetare mellan apoteken för att vi ska ha en lagkänsla och känna ansvar för båda enheternas väl och ve, tillika för kunderna och framförallt ha roligt tillsammans. Vi ska arbeta för att ha ett fint samarbete mellan våra enheter och därigenom ta tillvara på erfarenheterna från båda våra fina apotek, här finns massor med kompetens och kapacitet som vi ska använda på ett bra sätt.

Våra kunder är förutom privatkunder, olika vårdgivare, veterinärer och tandläkare. Vi tillhandahåller även ett stort lager av djurläkemedel då många av våra kunder har vänner med eller utan päls.

Det finns två apotek i Bålsta, ett i Bålsta Centrum med butiker som Kicks, KappAhl, Espresso House och Systembolaget med flera, det andra apoteket ligger vid Draget i Bålsta i ICA Maxi det öppnade i mars 2020. 

Öppettider i Bålsta Centrum 9-19 vardagar, 10-15 lördagar och 11-15 söndagar, på ICA Maxi har vi öppet alla dagar 8-20.

Bålsta är en ort som växer så båda våra apotek har mycket kunder och ett omväxlande arbete. Det är goda pendlingsmöjligheter från Enköping och Uppsala, Bålsta har ju dessutom en pendeltågsstation så från Stockholmsområdet är det också enkelt att ta sig hit. Det finns parkeringsmöjligheter i närheten av båda apoteken så för dig som bilpendlar är det väldigt smidigt. För dig som funderar på att flytta till Bålsta så byggs det mycket nya hus så möjligheterna är goda att hitta ett fint hus eller lägenhet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

  Så här jobbar en farmaceut och apotekstekniker/rådgivare på Hjärtat!

Som medarbetare på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och/eller egenvård. Som den duktiga kundfokuserade medarbetare du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

 Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Att du är erfaren är en fördel och att du vill dela med dig av dina kunskaper till dina Hjärtatkollegor är självklart! Men du som är i början av din karriär är också varmt välkommen för här finns mycket att lära och många att lära sig av.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. En klar fördel är att du har en stor portion av humor för det gör alltid kollegor och kunder gladare och då blir arbetsdagen så mycket roligare. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

I vår region har vi ett gott samarbete och vi hjälper varandra så det finns goda möjligheter att du får arbeta med andra kollegor i regionen!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Heltidsjobb (förstajobb)