Inaktiv platsannons

Production Planner i Frövi

Om tjänsten

Skulle du trivas i en varierande roll där du ständigt behöver tänka nytt? Då har vi en roll för dig!

 

Till Customer Service Cartonboard söker vi nu en Production Planner för ett vikariat. Att arbeta med produktionsplanering innebär att förstå och tillgodose kundernas behov och samtidigt optimera produktionsutfallet. Det sker i samförstånd med produktionen och logistikkedjans behov, möjligheter och begränsningar.

En Production Planners huvudsakliga arbete är att bekräfta order, planera och följa upp order i kombination med avvikelseuppföljning. Produktionsplanering innebär anpassning av produktionsplanen för att öka kundnytta och lönsamhet. Arbetet sker med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till trimutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader. Rollen är till stor del operativ och innebär tät kontakt med produktion, Customer Service, Logistics samt övriga affärssegment.

Du ingår i ett team om sex kollegor och rapporterar till Manager Customer Service Cartonboard. Rollen är ett vikariat och placeringsort är Frövi.

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning, examen inom logistik eller ekonomi är meriterande. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet som kan anses som likvärdig. Om du besitter kunskap inom Supply Chain Management är det meriterande.

Det är av vikt att du besitter eller snabbt kan skapa en tydlig processförståelse. Om du tidigare arbetat inom pappers- och massaindustrin, eller liknande processindustri är det meriterande. För att verka på bästa sätt i rollen har du god datorvana och systemförståelse. Du har även erfarenhet av att arbeta i ERP-system. Att flytande kunna kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har en hög känsla för service. För att passa i rollen som Production Planner är du en skicklig problemlösare som kan hantera att förutsättningarna ofta ändras. Du värdesätter samarbete och kan själv uttrycka din åsikt för att gemensamt hitta bästa arbetssätt eller lösning framåt. I arbetet är du välorganiserad, strukturerad och duktig på att planera och prioritera. Du är affärsdriven och motiveras av att utveckla oss och våra processer framåt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager Customer Service Cartonboard, Christina Jansson, Christina.Jansson@billerudkorsnas.com, alt: +46701677123

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-14.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej