Inaktiv platsannons

Logistics Sustainability & Operational Planning Manager i Skärblacka

Om tjänsten

Logistics är en del av Supply Chain inom BillerudKorsnäs med ett tydligt ansvar för ”order to cash”. Logistics utmanar konventionella logistiklösningar för en hållbar framtid. Vår vision är att utforma och driva de mest proaktiva, pålitliga, hållbara och kostnadseffektiva logistiklösningarna i branschen.

 

Är du intresserad av en chans till utveckling och att stötta oss i vår vision? Då har vi inom BillerudKorsnäs - Logistics en intressant tjänst för dig!

 

Just nu söker vi en Logistics Sustainability & Operational Planning Manager för ett vikariat. Rollen är både operativ och strategisk i sin karaktär. I rollen kommer du bland annat:

I rollen ingår samarbete med kollegor inom Logistics men även inom andra interna funktioner som Customer Serivce, säljorganisation och IT bland annat. Som Logistics Sustainability & Operational Planning Manager arbetar du även tillsammans med Sales & Operations Planning genom att vara Logistics representant i forum och månadsmöten samt prognostisera lager och flöden. Exempel på samarbete med externa parter är till viss del leverantörer samt vissa branschorganisationer inom hållbarhet. Med detta som bakgrund kräver rollen således en förmåga att samverka inom ett brett kontaktnät.

Anställningsformen är vikariat om inledningsvis sex månader med chans till förlängning. Rollen rapporterar till Director Logistics och placeringsort är Skärblacka.

Vi söker dig som har en examen som civilingenjör, gärna inom industriell ekonomi eller logistik. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet som kan anses som likvärdig. Du är van att arbeta i hela Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-system. Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av att analysera och arbeta med stor datamängd. Att flytande kunna kommunicera på svenska och engelska är ett krav.

För att lyckas i rollen är du drivande och självständig i sitt sätt att vara. Du besitter en god analytisk förmåga och har lätt för att sätta dig in i en ny kontext. I arbetet är du strukturerad och duktig på att planera och prioritera, vilket gör att du van att nå både individuella och organisatoriska mål. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, har erfarenhet av att arbeta med många kontaktytor och värdesätter samarbete.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Director Logistics, Ivo Fronzaroli på telefon +46705833626, alt. mail Ivo.Fronzaroli@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 16:e juni.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej